OVER ONS

Uw beste keuze voor kwalitatief tuinwerk op maat

Bus Laseur Hoveniers

Sinds augustus 2010 werkt Laseur Hoveniers samen met fijne partners en leveranciers aan het creëren van prachtige tuinen. Ons enthousiaste team bestaat uit jongens in opleiding tot ervaren hoveniers, die altijd up-to-date zijn met de nieuwste trends en innovaties in het gebruik van machines.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in regio Utrecht en het Gooi, maar ook daarbuiten kunt u contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Wij hechten veel waarde aan onze normen en waarden. Ons doel is het leveren van goed werk, waarbij we onze afspraken nakomen en verantwoordelijkheid nemen voor het eindresultaat. Een tevreden klant is altijd ons uitgangspunt.

Kwaliteit & Vakmanschap.

Niet alleen groene vingers, maar ook gouden handen.
Altijd voor een eerlijke prijs.

Klantgericht & communicatief.

Wij adviseren, luisteren naar jouw wensen en denken mee.
Altijd ruimte voor plezier en een lach met de klant.

Betrouwbaar & Transparant.

Bij ons is afspraak ook echt afspraak.
Van offerte tot aan afronding eerlijk en transparant.

Foto van medewerkers aan het werk

WERKEN BIJ

Sluit je bij ons aan en werk mee aan prachtige projecten

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw of ervaren talent! Op zoek naar een leuke werkomgeving waar je aan mooie dingen kunt werken en jezelf verder kunt ontwikkelen?

Bij ons maak je deel uit van een gezellig team, waarin we jouw kwaliteiten waarderen en je een omgeving bieden om verder te groeien. We heten je graag van harte welkom!

LASEUR HOVENIERS

Voor iedere tuinwens een passende oplossing!

Yuri D.

Erg blij met onze keuze voor Laseur Hoveniers. Fijne gasten met kennis van hun vak. Het team heeft zeer nauwkeurig en hard gewerkt, en het resultaat mag er absoluut wezen. Aanrader.

Yuri D.

Jessica B.

Michael heeft echte passie voor zijn vak en levert kwaliteit. Onze achtertuin hebben ze volledig aangepakt met o.a. nieuwe tegels en beplanting. Hartstikke blij met het resultaat!

Jessica B.

Erwin de V.

Michael en zijn team hebben onze tuin helemaal weten te transformeren. Proces is allemaal soepel verlopen en we zijn uitgebreid geadviseerd. Ook er is goed naar onze eigen wensen geluisterd. Top hovenier! We genieten er nog elke dag van.

Erwin de V.

REFERENTIES

Een lovend woordje van onze enthousiaste klanten

We zijn trots op het werk dat we leveren. Bij elke tuin die we transformeren, streven we ernaar om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren.

Lees wat onze klanten zelf over ons te zeggen hebben.

LASEUR HOVENIERS

Van ontwerp tot aanleg en onderhoud:
Laseur Hoveniers regelt het voor u.

CONTACTFORMULIER

Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan

Laat uw bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Contact

Het realiseren van uw droomtuin begint bij een goed gesprek

Heeft u verdere vragen, wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier hiernaast. We kijken ernaar uit om van u te horen en om aan de slag te gaan!

Michael Laseur

Telefonisch te bereiken op:

Via e-mail te bereiken op: