JAAR ERVARING
0 +
KLANTEN
0 +
PROJECTEN
0 +
Foto van tuin

DIENSTEN

Alles voor uw complete tuinproject onder één dak

Bij ons hoveniersbedrijf bent u aan het juiste adres voor al uw tuinwensen. Door ons brede aanbod aan diensten kunt u voor alles bij ons terecht.

We werken nauw samen met ons uitgebreide netwerk van specialisten in verschillende vakgebieden, zodat we in staat zijn om alle aspecten van uw tuin te verzorgen.

Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en het langdurige onderhoud, wij staan het hele proces voor u klaar.

Hoe gaan wij bij Laseur Hoveniers te werk?

Bus Laseur Hoveniers
Persoonlijk gesprek

Wij komen langs om kennis te maken, uw wensen te bespreken en indien gewenst u persoonlijk advies te geven.

01.
Foto van een geschetst tuinontwerp
Tuinontwerp

Op basis van uw wensen en de mogelijkheden wordt er door ons of onze tuinarchitecten een ontwerp op maat gemaakt.

02.
Foto van tuin in uitvoering aanleg
Tuinaanleg

Na akkoord op onze vrijblijvende offerte, maken wij een geschikte planning en gaan we daarmee aan de slag!

03.
Foto van tuin
Genieten! (& Onderhoud)

Nadat wij klaar zijn en u tevreden bent, kunt u gaan genieten! Ook staan wij klaar voor verder onderhoud aan uw tuin.

04.

Grondwerk & Bestrating

Met onze eigen machines nemen wij graag alle aspecten van het grondwerk op ons. Van het verwijderen en afvoeren tot het egaliseren en klaarmaken van de bodem. Daarnaast kunnen we ook gazons doorspitten en leidingwerk in de grond aanbrengen.

Wat betreft bestrating bieden we een breed scala aan opties, waaronder keramiek, klinkers en sierbestrating. Ook kunnen wij (kunst)gras voor u aanleggen. 

Foto van grondwerk en bestrating
Foto van bestrating in voortuin
Foto van grondwerk
Foto van tegels in tuin
Foto van beplanting in tuin
Groenwerk met medewerkers en apparatuur
Plaatsing van een boom door medewerker
Foto van tuin

Beplanting & Boomverzorging

Elke tuin is uniek, daarom maken wij persoonlijke beplantingsplannen met groen voor elk seizoen. We leveren een breed assortiment aan planten en bomen in samenwerking met gerenommeerde kwekerijen, zodat uw tuin kan stralen met prachtig groen naar uw wens.

Ons deskundige team werkt ook nauw samen met boomspecialisten voor het vakkundig kappen, snoeien en onderhouden van uw bomen. Zo blijven uw bomen gezond, mooi en veilig.

Houtbouw & Tuininrichting

Onze ervaren hoveniers zijn gespecialiseerd in het creëren van prachtige houten constructies voor uw tuin. Van op maat gemaakte veranda’s, schuren en overkappingen tot elegante pergola’s en stijlvolle vlonders.

Of u nu kiest voor een bouwpakket of een volledig gepersonaliseerd ontwerp vanuit onze eigen werkplaats, u kunt op ons vertrouwen voor een prachtige én functionele tuininrichting.

Foto van vlonder
Overkapping in daglicht
Overkapping in daglicht
Foto van overkapping in tuin
Vijverpartij en beregeningssysteem in tuin
Vijverpartij in tuin
Vijverpartij in tuin

Water, Vijvers & Beregening

Onze hoveniers zijn ook gespecialiseerd in het creëren van mooie waterpartijen, variërend van kleine vijvers tot aan grote zwemvijvers en -baden.

Daarnaast bieden we diverse opties voor beregening. Van eenvoudige tot aan geavanceerde, volledig geautomatiseerde systemen met regensensoren. Reguleer zelf automatisch uw watertoevoer en geniet van een goed bewaterde en bloeiende tuin.

Verlichting & Elektra

Bij Laseur Hoveniers hebben we ook oog voor de verlichting en elektra in uw tuin. Onze experts denken graag met u mee om een goed doordacht lichtplan te creëren.

We kunnen het gehele elektrische systeem verzorgen en bieden een scala aan armaturen, spots en wandlampen. We begrijpen het belang van het juist belichten van objecten in de tuin, zoals een prachtige boom of sfeervolle schutting.

Met onze verlichtingsoplossingen zorgen we voor een indrukwekkende ambiance die uw buitenruimte tot leven brengt, zelfs na zonsondergang.

Overkapping met verlichting en loungeset
Lantaarns bevestigd aan schutting
Tuinverlichting in het donker
Belichte overkapping in het donker
Foto van speeltuin in de tuin met schommel en ingegraven trampoline
Foto van ingegraven trampoline in tuin
Plaatsing trampoline in uitvoering

Speel- & Sportvoorzieningen

We bieden een uitgebreid assortiment aan speelvoorzieningen voor kinderen, zoals glijbanen, trampolines en boomhutten. Als uw tuin geschikt is, kunnen we zelfs een kunstgrasveld of hockeyveld aanleggen.

We geven graag advies over de mogelijkheden, de juiste materialen en veiligheidsmaatregelen. Wij zorgen ervoor dat uw kinderen veilig en met veel plezier kunnen spelen en sporten in uw eigen tuin.

CONTACTFORMULIER

Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan

Laat uw bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Contact

Het realiseren van uw droomtuin begint bij een goed gesprek

Heeft u verdere vragen, wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier hiernaast. We kijken ernaar uit om van u te horen en om aan de slag te gaan!

Michael Laseur

Telefonisch te bereiken op:

Via e-mail te bereiken op: